Forhåndssalget er i gang!

Første bok i «Mørklander»-serien kommer for salg på Amazon 20. Mars, både som pocket og e-bok. Her har du en unik mulighet til å sikre deg boken i postkassen allerede lanseringsdagen, samt et par andre goder!

Du som forhåndsbestiller får dette:

  1. Billigere pocketutgave
  2. Signert bok
  3. En liten overraskelse i pakken
  4. Boken i posten på lanseringsdagen (20. Mars)

Pris for pocket: 79,- (ord. 119,-)

For forhånddsbestilling:

VIPPS til 47293450, merk betalingen med antall bøker, navn, adresse og mailadresse. Eventuelle spørsmål el.l. kan mailes til kontakt@fjaerpennenforlag.com

Dette er boken:

Nova våkner fra koma, helt uten tegn til at hun har ligget i sengen et helt år. Til tross for at hun tilsynelatende virker helt frisk merker hun raskt at noe er annerledes. Ikke bare må hun takle alt dette nye, men noen er ute etter å drepe henne.

Da hun oppdager at ting langt fra har vært slik hun har vokst opp til å tro kommer sannheten sakte men sikkert for en dag.

Fjaerpennen-72dpi-1500x2000

Aldersgruppe: Ungdom/voksen

Persongalleri: Fredrik og Simen

Fredrik og Simen Dahl er halvbrødre. Fredrik er riktignok eldst av de to, men har alltid hatt en tendens til å være mer impulsiv enn den noe mer nøkterne broren.

Fredrik Dahl

Forhenværende prest. Han ga opp kallet sitt da han traff en svært spesiell kvinne, som endret alt han hadde trodd han visste. I stedet for prestekallet har han viet livet til å studere alternative tekster, tekster som snur opp ned på mye.

Simen Dahl

Psykolog. Han har lenge vært oppgitt og frustrert over brorens hang til å preke om sin nye innsikt, og skulle ønske han kunne komme seg ut og møte andre mennesker. Han vet broren har lidd store sorger og tap, men har ikke klart å hjelpe ham.

Simen synes selv han har et kjedelig liv, hvor det meste er som det alltid har vært. Helt til han møter Nova. Etter det blir livet kanskje litt for spennende for en godmodig psykolog i ei lita bygd.

 

I morgen: Forhåndssalget starter!

Bestill boken for å bli bedre kjent med de dere så vidt har fått møte nå, i tillegg til alle de andre som dukker opp!

Persongalleri: Ulrik

Ulrik og Nova har vært bestevenner siden barnehagen. Han har stått bak henne i tykt og tynt, slik hun har med ham.

Allerede som barn visste Ulrik at han ville jobbe med dyr når han bare ble voksen, og i en alder av 28 år  har han sin egen, blomstrende veterinærpraksis med flere ansatte.

Fritiden bruker han som regel til å lese eller se film. Han er selverklært horror-fantast, og sluker det meste han kommer over av fantasybøker, -filmer og -serier.

Til tross for at Ulrik og Nova er så nære som noen kan bli har han en hemmelighet han aldri har delt med henne. Ikke fordi han er redd hun ikke vil forstå, men fordi han selv har slitt med å takle det.

For å bli bedre kjent med Ulrik og finne ut hva hemmeligheten hans er kan du forhåndsbestille boken fra og med 15. januar!

Neste: Fredrik og Simen Dahl

Persongalleri: Nova

Nova våkner desorientert på sykehuset. Hun får vite at hun har vært i en alvorlig ulykke og ligget i koma det siste året. Legene trodde ikke hun ville våkne igjen, langt mindre at hun ville være i stand til å skrives ut samme dag. Det hele er et mirakel!

Det tar ikke lang tid før Nova oppdager at noe er svært annerledes. Virkelighetsfulle drømmer og syner hjemsøker henne hele tiden. Glimt av dette fremmede, men likevel velkjente stedet, dukker stadig opp. Noe er i ferd med å skje inni henne, og samtidig føler hun seg overvåket og urolig. Som om det ikke var nok å måtte takle alt dette nye kan det virke som noen er ute etter å ta livet av henne.

Følg Nova og hennes ferd for å finne sannheten om hva som hendte den gangen for et år siden, og hva var det egentlig hun opplevde da hun lå i koma?

Personalia:

Navn: Nova Eek

Alder:29 år

Mor: Sara Eek

Far: Ukjent

Neste innlegg: Ulrik

 

Tanker om å skrive og utgi

Å skrive Mørklander har forvoldt en hel masse hodebry. Jeg begynte å skrive historien for straks fire år siden, men jeg hadde lekt med ideene og skrevet flere forskjellige utgangspunkt før jeg endte opp med det som ble… Tja, ikke skjelettet til historien som kommer ut i år, men heller essensen.

Det er morsomt å se tilbake på de tidlige utkastene mine. Jeg kan se jeg hele tiden har holdt meg noenlunde på samme vei, men sakte men sikkert har historien fått mer kjøtt på bena. Etter runde med testlesere fikk jeg de inputtene jeg trengte til å heve historien enda litt til, og selv om det er både krevende og tidvis vanskelig, så er det også utrolig morsomt og spennende!

Jeg blir bedre og bedre kjent med Nova, og håper flere vil oppfatte henne slik jeg gjør. Favoritten min er likevel en annen, men det tror jeg ikke noen andre kommer til å være enig i før de leser Del 2.

Å, ja, jeg nevnte kanskje ikke det. Planleggingen av bok nummer to er i gang, og skal påbegynnes straks første del kommer i Mars!

Å komme dit at man ser en ende på det, at det nærmer seg en utgivelse, at andre mennesker skal lese det du har jobbet med så lenge, er noe av det aller skumleste jeg har opplevd. Det er sårt, men likevel sitrer denne lille spenningen i meg. Jeg håper leserne flest vil la seg underholde. Selvsagt kan man ikke føye alle, men jeg kommer nok elegant til å sile bort de som ikke liker historien og bare vokse på de som gjør det.

Neida. Joda (skulle hatt en emoji her). Men se på dette! Hvor utrolig er det ikke? Coveret mitt!

Fjaerpennen-72dpi-1500x2000.jpg

På Fredag kommer mer om boken, så dere kan bli litt bedre kjent med Nova og Mørklander. For andre typer (og mer hyppige oppdateringer) er det lov å følge Mørklander – en fantasyserie på Facebook, og @fjaerpennenforlag på Instagram.

De beste ønsker om et godt og spennende nytt år fra Karoline R. Sveen- forfatter av Mørklander