Tanker om å skrive og utgi

Å skrive Mørklander har forvoldt en hel masse hodebry. Jeg begynte å skrive historien for straks fire år siden, men jeg hadde lekt med ideene og skrevet flere forskjellige utgangspunkt før jeg endte opp med det som ble… Tja, ikke skjelettet til historien som kommer ut i år, men heller essensen.

Det er morsomt å se tilbake på de tidlige utkastene mine. Jeg kan se jeg hele tiden har holdt meg noenlunde på samme vei, men sakte men sikkert har historien fått mer kjøtt på bena. Etter runde med testlesere fikk jeg de inputtene jeg trengte til å heve historien enda litt til, og selv om det er både krevende og tidvis vanskelig, så er det også utrolig morsomt og spennende!

Jeg blir bedre og bedre kjent med Nova, og håper flere vil oppfatte henne slik jeg gjør. Favoritten min er likevel en annen, men det tror jeg ikke noen andre kommer til å være enig i før de leser Del 2.

Å, ja, jeg nevnte kanskje ikke det. Planleggingen av bok nummer to er i gang, og skal påbegynnes straks første del kommer i Mars!

Å komme dit at man ser en ende på det, at det nærmer seg en utgivelse, at andre mennesker skal lese det du har jobbet med så lenge, er noe av det aller skumleste jeg har opplevd. Det er sårt, men likevel sitrer denne lille spenningen i meg. Jeg håper leserne flest vil la seg underholde. Selvsagt kan man ikke føye alle, men jeg kommer nok elegant til å sile bort de som ikke liker historien og bare vokse på de som gjør det.

Neida. Joda (skulle hatt en emoji her). Men se på dette! Hvor utrolig er det ikke? Coveret mitt!

Fjaerpennen-72dpi-1500x2000.jpg

På Fredag kommer mer om boken, så dere kan bli litt bedre kjent med Nova og Mørklander. For andre typer (og mer hyppige oppdateringer) er det lov å følge Mørklander – en fantasyserie på Facebook, og @fjaerpennenforlag på Instagram.

De beste ønsker om et godt og spennende nytt år fra Karoline R. Sveen- forfatter av Mørklander

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s